Knjiga vtisov: pohvale, pripombe, pritožbe, reklamacije

Vse od začetka poslovanja si prizadevamo ustreči željam naših kupcev in uporabnikom naših storitev. Sodeč po njihovem odzivu smo bilo doslej uspešni, a se s tem ne želimo zadovoljiti.

Prav zato smo sklenili tudi tukaj ponuditi možnost vašega sodelovanja in smo na tej strani odprli nekakšno "Knjigo vtisov", s pomočjo katere nam lahko sporočite vaše pripombe na naše poslovanje, vaše želje glede dopolnitve izbora izdelkov ali nabora storitev, ki jih ponujamo - seveda pa bomo veseli tudi pohval.

 

 

 

Izberite ustrezno možnost in nam sporočite svoje vtise.

 

 

 

Tukaj nam lahko sporočite tudi konkretne reklamacije - rešiti jih bomo skušali čimprej.

 

 

 
 

V vseh treh primerih, ki so vam tu na voljo za sporočila, predvsem pa v primeru pripomb ali reklamacije, bomo zelo veseli, če boste navedli čimbolj natančne podatke o nakupu. Delo nam boste olajšali, če boste navedli tudi telefonsko številko, na katero ste dosegljivi - tako bomo, morebitne nesporazume lahko v obojestransko zadovoljstvo rešili v najkrajšem času.

Če niste bili zadovoljni, povejte to nam! Če ste bili zadovoljni, pa povejte tudi drugim!

Če menite, da bi informacije, objavljene na teh straneh, lahko zanimale koga od vaših znancev ali prijateljev, jih o tem lahko hitro obvestite s klikom na spodnji gumb.

Lahko vpišete več naslovnikov hkrati (vpišite njihove
e-mail naslove), le ločiti jih morate s podpičjem.